Medical Contact Lenses

Medical Contact Lenses

Medical Contact Lenses

Πόσο κοστίζουν οι φακοί επαφής;

Η τιμή των φακών ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο του φακού όσον αφορά την καθημερινή χρήση, τη μηνιαία χρήση ή την ετήσια χρήση. Θα βρείτε πάντα τις καλύτερες τιμές και την γρήγορη παράδοση στις περισσότερες περιοχές του κόσμου.

Πού να αγοράσετε φακούς επαφής;

Μπορείτε να αγοράσετε φακούς επαφής εύκολα και γρήγορα από το Greecemart. Όποια και αν είναι η αίτησή σας, οι καθημερινοί φακοί επαφής, οι μηνιακοί φακοί επαφής ή οι φακοί επαφής για αστιγματισμό, παρέχονται για εσάς!

Πώς να τοποθετήσετε τους φακούς επαφής;

Η χρήση φακών επαφής για πρώτη φορά μπορεί να είναι πρακτική. Πάντα πρέπει να φροντίζετε να πλένετε τα χέρια σας πριν εφαρμόσετε φακούς επαφής στα μάτια σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο χρήσης των φακών επαφής, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ.https://greecemart.gr/index.php?route=product/category&path=1315

Πώς να αφαιρέσετε τους φακούς επαφής;

Πάντα θα πρέπει να φροντίζετε να πλένετε τα χέρια σας πριν αφαιρέσετε τους φακούς επαφής από τα μάτια σας. Αναζητήστε και τραβήξτε το φακό προς τα κάτω στο λευκό του ματιού, κρατήστε το φακό με τα δάχτυλά σας για να το αφαιρέσετε. Εάν χρησιμοποιείτε καθημερινούς φακούς επαφής, να τους πετάτε αμέσως. Όσο για τους υπόλοιπους τύπους φακών, βάλτε τους στην ειδική θήκη φακών με την προσθήκη νέου υγρού.

Πόσες ώρες την ημέρα μπορείτε να φοράτε φακούς επαφής;

Συνήθως συνιστάται να μην φορούν φακούς επαφής για περισσότερο από 10 - 12 ώρες την ημέρα. Δεν μπορείτε να κοιμάστε όταν φοράτε φακούς, μόνο αν το επιτρέπει ο τύπος φακού. Ο οπτικός σας θα αποφασίσει πόσο καιρό θα φορέσετε τους φακούς σας, ανάλογα με τα μάτια σας και τον τύπο των φακών που χρειάζεστε. Φορώντας μακροχρόνια φακούς μπορεί να οδηγήσει σε ερεθισμό των ματιών. Συνεπώς, συνιστούμε πάντα να δώσετε κάποια ανακούφιση στα μάτια σας.

Οι φακοί επαφής είναι καλύτεροι από τα γυαλιά;

Το αν θα φοράτε φακούς επαφής αντί για γυαλιά εξαρτάται από την επιλογή σας και την υγεία των ματιών σας. Εάν υποφέρετε από ξηροφθαλμία ή αλλεργία, οι φακοί επαφής μπορεί μερικές φορές να επιδεινώσουν το πρόβλημα. Είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε το δικό σας γιατρό σχετικά με τους καλύτερους τύπους φακών που ταιριάζουν στα μάτια σας προτού τους αγοράσετε. Εάν χρειάζεστε συμβουλές ή βοήθεια για την παραγγελία σας, η ομάδα μας στο Greecemart είναι πάντα έτοιμη να σας βοηθήσει.

Πότε θα μου δοθούν οι φακοί επαφής μου;

Συνήθως η παράδοση χρειάζεται 1-3 εργάσιμες ημέρες για τα ετοιμοπαράδοτα προιόντα και 4-7 εργάσιμες μέρες για τα υπόλοιπα ( Σε κάθε προιόν αναφέρεται ο χρόνος παράδοσής του ). 

Ποιες είναι οι καλύτερες μάρκες φακών επαφής;

Στο Greecemart διαθέτουμε την καλύτερη γκάμα φακών επαφής για όλες τις συνταγές και τους τύπους ματιών.


Φακοί Acuvue - Οι φακοί Acuvue έχουν δημιουργηθεί από την Johnson & Johnson και κατέχουν ηγετική θέση στην αγορά εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια, προσφέροντας άνεση σε όσους φορούν φακούς επαφής παγκοσμίως.


Φακοί Avaira - Αυτοί οι φακοί από την Coopervision προσφέρουν άνεση όλη την ημέρα και έρχονται με ένα πρόγραμμα αντικατάστασης 2 εβδομάδων.


Φακοί Biofinity - Δημιουργημένοι από την Coopervision, οι φακοί Biofinity είναι ιδανικοί για εκτεταμένη χρήση. Προσφέρουν ανώτερη ενυδάτωση δίνοντας στα μάτια σας μακρόχρονη άνεση.


Φακοί Air Optix - Αυτοί οι φακοί επαφής της Alcon είναι από τους πιο αξιόπιστους στην αγορά. Είτε χρειάζεστε φακούς για κοντόφθαλμη, μακρόπνοη, πολύπλευρη όραση ή σπειροειδείς φακούς για αστιγματισμό, η Air Optix θα έχει κάτι για σας.


φακοί Biomedics - Αυτοί οι σούπερ ενυδατωμένοι φακοί από την Coopervision παρέχουν τόσο μακροχρόνια υγρασία για την ημέρα όσο και προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία.


Φακοί Biotrue - Αυτοί οι φακοί μιας ημέρας από την Bausch & Lomb έχουν πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε νερό (78%) και διατίθενται σε συσκευασίες των 30 ή 90.


Φακοί Dailies - Κατασκευασμένοι από την Alcon, οι φακοί Dailies είναι ένας αγαπημένος καθημερινός διαθέσιμος φακός παγκοσμίως. Για όλη την άνεση ημέρας χωρίς συντήρηση, αυτοί οι φακοί είναι τέλειοι για εσάς.


Φακοί Purevision - για παρατεταμένη χρήση μεταξύ 1-30 ημερών οι φακοί Purevision2 της Bausch & Lomb είναι μια εξαιρετική επιλογή.


Φακοί Soflens - Κατάλληλοι για όλες τις συνταγές και ακόμη και τον αστιγματισμό, η Soflens από την Bausch & Lomb προσφέρει εξαιρετική άνεση μαζί με καθαρή όραση.


Εξειδίκευση Αναζήτησης