Φακοί επαφής ανά Κατηγορία

Φακοί επαφής ανά Κατηγορία

Οι άνθρωποι που έχουν προβλήματα με την όρασή τους, αγοράζουν φακούς για να διορθώσουν την όρασή τους ή καταφεύγουν στην παραδοσιακή λύση που έχουμε γνωρίσει εδώ και πολύ καιρό, τα γυαλιά.

Ας κάνουμε τη σύγκριση ανάμεσα στους φακούς και τα γυαλιά.

Πλεονεκτήματα των φακών επαφής

1 - Οι φακοί είναι σύμφωνοι με την καμπυλότητα των ματιών σας, παρέχοντας ένα ευρύτερο οπτικό πεδίο προκαλώντας χαμηλότερα ποσοστά οπτικών αποκλίσεων σε σύγκριση με τα γυαλιά.

2 - Οι φακοί επαφής δεν σας εμποδίζουν κατά τη διάρκεια της άσκησης ή της δουλειάς σας.

3 - Οι φακοί επαφής δεν κινδυνεύουν να σπάσουν ενώ τους φοράτε.

4 - Οι φακοί επαφής δεν επηρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες, όπως ομίχλη ή κρύο.

5 - Αν θέλετε να αλλάξετε το χρώμα των ματιών σας, αλλά να έχετε και καθαρή όραση, μπορείτε να αγοράσετε φακούς συνταγής για να διορθώσετε τη χρωματική όραση.

6 - Μερικοί φακοί επαφής μπορούν να αναμορφώσουν τον κερατοειδή κατά τη διάρκεια του ύπνου, για να διορθώσετε προσωρινά τη μυωπία, ώστε να μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα την επόμενη μέρα χωρίς την ανάγκη για γυαλιά ή φακούς.

Μειονεκτήματα των φακών επαφής

1 - Μερικοί άνθρωποι δυσκολεύονται να τοποθετήσουν φακούς επαφής στο μάτι.

2 - Οι φακοί επαφής μειώνουν την ποσότητα οξυγόνου που φτάνει στο μάτι και μπορούν να προκαλέσουν ή να αυξήσουν την ξηροφθαλμία.

3 - Εάν εργάζεστε μπροστά σε έναν υπολογιστή, η χρήση των φακών επαφής είναι πιθανό να συμβάλει στη δυσκολία ορατότητας υπολογιστή.

4 - Οι φακοί επαφής απαιτούν καθημερινή φροντίδα και καθαρισμό για την αποφυγή σοβαρών οφθαλμικών παθήσεων

5 - Εάν ξεχάσετε να βγάλετε το φακό επαφής και πάτε για ύπνο, θα ξυπνήσετε και τα μάτια σας κοκκινωπά και πολύ ξηρά και φλεγμονώδη.

Πλεονεκτήματα ιατρικών γυαλιών

1 - Η χρήση των γυαλιών αυξάνει την ανάγκη να αγγίξετε τα μάτια σας, η οποία με τη σειρά της αυξάνει την πιθανότητα φλεγμονής των ματιών σας ή την ανάπτυξη οποιωνδήποτε οφθαλμικών λοιμώξεων.

2 - Αν έχετε ξηρά ή ευαίσθητα μάτια, τα γυαλιά δεν θα επιδεινώσουν το πρόβλημα όπως συμβαίνει με τους φακούς επαφής.

3 – Τα γυαλιά είναι γενικά φθηνότερα από τους μακρόχρονιιους φακούς επαφής, δεν χρειάζεται να αντικαταστήσετε τα γυαλιά συχνά και εάν η συνταγή σας αλλάζει με την πάροδο του χρόνου, θα είστε σε θέση να διατηρήσετε τους υπάρχοντες σκελετούς και να αντικαταστήσετε μόνο τους φακούς.

4- Μπορείτε να επιλέξετε σκελετούς που σας κάνουν ένα μοντέρνο και κομψό στυλ, λόγω των μοντέρνων σχεδίων που έχουν κυκλοφορήσει.

5 - Τα γυαλιά παρέχουν κάποια προστασία από περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως ο άνεμος, η σκόνη και τα συντρίμμια.

Μειονεκτήματα των γυαλιών συνταγών

1 - Τα γυαλιά παίρνουν 12 mm από τα μάτια σας, πράγμα που μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε κάποια προβλήματα στην περιφερειακή όραση.

2 - Μερικοί άνθρωποι δεν τους αρέσει η εμφάνισή τους με γυαλιά, αισθάνονται ότι μειώνει την έκταση της ομορφιάς τους και τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

3 - Εάν τα μάτια σας είναι πολύ αδύναμα, οι άκρες των γυαλιών μπορεί να είναι παχιές και μη ελκυστικές ή μπορεί να κάνουν τα μάτια σας  να φαίνονται ανώμαλα ή ασυνήθιστα διευρυμένα.

4. Τα γυαλιά μπορούν να επηρεαστούν από εξωτερικά στοιχεία και να εμποδίσουν την όρασή σας όταν τα φοράτε σε βροχή, ομίχλη ή σε κρύο καιρό.

5 - Ορισμένοι σκελετοί μπορούν να ασκήσουν σταθερή πίεση στη μύτη και πίσω από τα αυτιά σας, οδηγώντας σε γενικούς πονοκεφάλους και δυσφορία.

Φακοί επαφής χρώματος - Ποια είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς;

Οι χρωματισμένοι φακοί επαφής είναι σήμερα ένα από τα πιο δημοφιλή αξεσουάρ, οπότε βεβαιωθείτε ότι θα τα προσθέτετε στη συλλογή σας. Αυτός ο τύπος φακού επαφής είναι το τέλειο αξεσουάρ για να σας προσφέρει ένα στυλ υψηλής ποιότητας, ειδικά όταν φοράτε φωτεινά και τολμηρά χρώματα ...

Είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε έγχρωμους φακούς επαφής, αλλά υπάρχουν πράγματα που πρέπει να εξετάσετε πριν τα χρησιμοποιήσετε και εδώ είναι οι πιο σημαντικές συμβουλές γι 'αυτό!

Μπορείτε να φορέσετε έγχρωμους φακούς επαφής για να αλλάξετε το χρώμα των ματιών σας είτε φοράτε γυαλιά είτε όχι.

Τι είναι οι έγχρωμοι φακοί επαφής;
Υπάρχουν δύο τύποι έγχρωμων φακών επαφής.

• Ο πρώτος τύπος είναι έγχρωμοι ιατρικοί φακοί
Αυτοί οι φακοί συνιστώνται από τον οφθαλμίατρο, αφού εξετάσουν τα μάτια σας για να διορθώσουν τη μυωπία, την αμηχανία και τον αστιγματισμό.

• Ο δεύτερος τύπος είναι οι καλλυντικοί φακοί.
Εάν η μέτρησή σας είναι 6/6, τότε αυτοί οι φακοί είναι κατάλληλοι για εσάς! Ο στόχος δεν είναι να διορθώσετε την όραση, αλλά να βελτιώσετε ή να αλλάξετε το χρώμα των ματιών σας.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς λειτουργούν αυτοί οι φακοί και πώς έχουν σχεδιαστεί για να μιμούνται τη φυσική εμφάνιση των ματιών σας!

Το έγχρωμο τμήμα του ματιού - η λεγόμενη ίριδα - αποτελείται από πολλά χρώματα και σχήματα και εάν κοιτάξετε προσεκτικά τους φακούς επαφής σύγχρονου χρώματος, θα παρατηρήσετε ότι περιέχουν αναρίθμητες έγχρωμες κουκίδες και κύκλους που δίνουν στους φακούς μια φυσική εμφάνιση όταν εφαρμόζεται στο μάτι και δεν προσθέτουμε χρώμα στο κέντρο του ματιού.

Μιλώντας για τα χρώματα, υπάρχουν τρία χρώματα φακών χρώματος, ο πρώτος για πρακτικούς σκοπούς, ο δεύτερος για την ενίσχυση του φυσικού χρώματος των ματιών, και ο τρίτος για να αλλάξουν το χρώμα τους εντελώς!

Ποιοι φακοί είναι σωστοί για εσάς;

Οπτικοί φακοί: Οι διαφανείς φακοί είναι πολύ ελαφροί και δεν αλλάζουν το χρώμα του ματιού, αλλά διορθώνουν την όραση και είναι εύκολο να εγκατασταθούν, να αφαιρεθούν και να καθαριστούν!

                                                                                                        J&J

                                         J & J Αποτελείται από τρία λαμπερά, λαμπερά, φωτεινά και φωτεινά χρώματα

Φακοί αντικατάστασης χρώματος ματιών: Το χρώμα αυτών των φακών είναι πιο σκούρο από το χρώμα των διαφανών φακών και ενισχύει το χρώμα και την ομορφιά του ματιού, το οποίο είναι κατάλληλο για όσους έχουν ελαφρύ χρώμα ματιών - ειδικά μπλε ή ανοιχτό πράσινο μάτι - γιατί θα δώσουν ένα βαθύτερο και ζωντανό χρώμα για να κάνει το μάτι πιο φυσικό!

                                                                                                فريش لوك

Fresh Look - αποτελείται από δύο κύριους τύπους (ημερήσια και μηνιαία) και τα χρώματα που προστίθενται στην καθημερινή κατηγορία, δηλαδή σκούρα χρώματα

Αδιαφανείς φακοί: Αυτοί είναι αυτοί που έρχονται στο μυαλό μας όταν μιλάμε για έγχρωμους φακούς και μπορούμε να αλλάξουμε εντελώς το χρώμα των ματιών σας! Εάν το χρώμα των ματιών σας είναι μαύρο, αυτοί είναι οι σωστοί φακοί για εσάς αν θέλετε να αλλάξετε εντελώς το χρώμα των ματιών σας! Επιλέξτε από διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων όπως μπλε, πράσινο, καφέ, γκρι, μωβ και πολλά άλλα!

                                                                   انستازيا

بيلا


Εξειδίκευση Αναζήτησης