Πνευματικά Δικαιώματα

Πνευματικά Δικαιώματα

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το Greece Mart σέβεται τα δικαιώματα των άλλων. Η πώληση ή η χρήση προϊόντων ή υλικού χωρίς άδεια, πλαστογραφημένα ή προστατευόμενα από πνευματικά δικαιώματα αντιβαίνει στους Όρους και τις Προϋποθέσεις της Greece Mart και στην Πολιτική Καταχώρησης Προϊόντων και τις εσωτερικές διαδικασίες λειτουργίας.

Λαμβάνουμε αυτά τα θέματα σοβαρά και θα επιβάλουμε τυχόν αξιώσεις που έχουν υποβληθεί στο Greece Mart σχετικά με τέτοια θέματα σύμφωνα με τους τοπικούς νόμους.

 

Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Αν υποψιάζεστε ότι υπάρχει κάποιο προϊόν ή καταχώριση στο Greece Mart  που παραβιάζει τα πνευματικά σας δικαιώματα, παρακαλούμε δώστε τις παρακάτω πληροφορίες για άμεση δράση από την νομική μας ομάδα:

-Μια περιγραφή του προϊόντος ή της καταχώρισης για την οποία ισχυρίζεστε ότι έχει παραβιαστεί.

-Μια διεύθυνση URL και μια περιγραφή του τόπου όπου το υλικό που ισχυρίζεστε ότι παραβιάζει βρίσκεται στον ιστότοπο.

-Μια διεύθυνση URL και μια περιγραφή του τόπου στον οποίο μπορεί να φανεί η πρωτότυπη και νόμιμη χρήση του παραβατικού υλικού.

-Τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

-Δήλωση από εσάς ότι έχετε καλή πίστη ότι η αμφισβητούμενη χρήση δεν επιτρέπεται από τον κάτοχο των δικαιωμάτων, τον αντιπρόσωπό της ή το νόμο.

-Μια δήλωση από εσάς, που υποβλήθηκε σε ποινή ψευδορκίας, ότι οι παραπάνω πληροφορίες στην ειδοποίησή σας είναι ακριβείς και ότι είστε ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων ή έχετε εξουσιοδοτηθεί να ενεργείτε με βάση το όνομα του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

-Στείλτε όλα τα αιτήματα στη διεύθυνση [email protected]

 

Οι πελάτες πιστεύουν ότι μπορούν πάντα να αγοράζουν με εμπιστοσύνη στο Greece Mart. Τα προϊόντα που προσφέρονται προς πώληση στον ιστότοπο πρέπει να είναι αυθεντικά και δεν πρέπει να περιλαμβάνουν κανένα υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα ή εμπορικά σήματα χωρίς τη συγκατάθεση του αρχικού κατόχου των δικαιωμάτων.

Η πώληση προϊόντων παραποίησης / απομίμησης, συμπεριλαμβανομένων τυχόν προϊόντων που έχουν αναπαραχθεί, ή παραχθεί παράνομα, απαγορεύεται αυστηρά.