Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

 

Η πληρωμή των παραγγελιών μπορεί να γίνει με :


- Αντικαταβολή
Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για όλη την Ελλάδα.
Η πληρωμή γίνεται πάντοτε στον εκάστοτε αντιπρόσωπο της εταιρίας ταχυμεταφορών κατά την παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας στο χώρο σας.
Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, ελέγχονται και καταγράφονται τα στοιχεία ταυτότητας του προσώπου που παραλαμβάνει για λόγους ασφαλείας.

 

 

 

- Μέσω υπηρεσίας PayPal 

Τι είναι η Υπηρεσία PayPal;

Η PayPal επιτρέπει σε ιδιώτες και επιχειρήσεις να στέλνουν και να λαμβάνουν ηλεκτρονικά χρήματα στο διαδίκτυο.

Η Υπηρεσία PayPal σας επιτρέπει να μην γνωστοποιείτε σε πωλητές στο Internet τα στοιχεία πρόσβασης στα μετρητά σας, ώστε τα άτομα τα οποία πληρώνετε να μην έχουν πρόσβαση στο μέσο πληρωμής σας (στοιχεία κάρτας, στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού). Διαβάστε περισσότερα...

 

 

- Τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό:

    Τράπεζα Πειραιώς
                             Αριθμός λογαριασμού: 6298146291156
                             IBAN: GR2801712980006298146291156
                             BIC: PIRBGRAA
                             Κάτοχος: ΑΛ-ΤΖΑΜΑΛ ΝΙΖΑΡ ΜΑΧΜΟΥΝΤ 

 

 

- Τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό:

   Alpha Bank

  Αριθμός λογαριασμού:828002002003503

                           GR0801408280828002002003503

                           Κάτοχος: ΑΛ-ΤΖΑΜΑΛ ΝΙΖΑΡ ΜΑΧΜΟΥΝ

 

 

- Τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό:

   Εθνικής Τράπεζας

                            Αριθμός λογαριασμού:454/001586-50

                            IBAN: GR7701104540000045400158650

                            BIC: ETHNGRAA

                            Κάτοχος: ΑΛ-ΤΖΑΜΑΛ ΝΙΖΑΡ ΜΑΧΜΟΥΝ

 

 

 

  Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

 

Αναγνωρίζοντας την ύψιστη σημασία της προστασίας προσωπικών δεδομένων και της ασφάλειας των συναλλαγών, χρησιμοποιούμε τις πιο προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζουμε ταχύτητα και αξιοπιστία, παρέχοντας παράλληλα σε εσάς υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε κάθε περίπτωση.

Το GreeceMart δεσμεύεται ότι όλα τα προσωπικά στοιχεία που υποβάλλονται σε αυτό (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Τηλέφωνα, Ηλεκτρονική Διεύθυνση κλπ), καταχωρούνται (με δυνατότητα πρόσβασης) από εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους, αυστηρά και μόνον όποτε αυτό απαιτείται, όπως για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών, ενώ δε γίνονται σε καμία περίπτωση αντικείμενο διαχείρισης/ κοινοποίησης προς τρίτους και δεν χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς (π.χ. διαφημιστικούς). Εξαιρούνται από αυτό, περιπτώσεις αποφάσεων εισαγγελικών, δικαστικών ή άλλων δημόσιων αρχών.

Οι πληρωμές μέσω Πιστωτικών/Χρεωστικών καρτών γίνονται με απόλυτη ασφάλεια, καθώς μπορείτε να υποβάλλετε τα στοιχεία και τους κωδικούς ασφαλείας διαμέσου της τράπεζας AlphaBank. Το πρωτόκολλο 3DSecure που αποτελεί τη βάση μιας σειράς υπηρεσιών που παρέχονται από τη MasterCard και τη Visa διεθνώς (Verified by Visa & MasterCard SecureCode), καθώς επίσης και το American Express SafeKey προστατεύουν τα συναλλασσόμενα μέρη και ελαχιστοποιούν την πιθανότητα κακόβουλων ενεργειών ή υποκλοπών αξιοποιώντας τα εξελιγμένα συστήματα ανίχνευσης και αποτροπής απάτης στις πληρωμές με κάρτες. Για το λόγο αυτόν, έχουν καθιερώσει την υποχρεωτική χρήση του προτύπου TLS 1.2 για την ασφαλή μεταφορά δεδομένων. Με αυτόν τον τρόπο έχετε τη βεβαιότητα πως τα στοιχεία της κάρτας σας δεν υποβάλλονται σε εμάς αλλά κατευθείαν στην Τράπεζα, συνεπώς δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να υποκλαπούν.

Σημ.: Για τη δική σας ασφάλεια σας συμβουλεύουμε, όταν συνδέεστε με τη σελίδα της Τραπέζης ή της έναρξης συναλλαγής με Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα, προσέχετε η σύνδεση που εμφανίζεται στον περιηγητή σας (browser) να ξεκινάει με https://........ και όχι http://.........

Στην εταιρία μας υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Paycenter One-Click-Pay" της τράπεζας AlphaBank και χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 

 

 

 

Με το παγκόσμιο δίκτυο της Western Union

 

Χρησιμοποιήστε είτε το PayByBank (εντολή πληρωμής) είτε την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα και στείλετε χρήματα προς οποιοδήποτε σημείο εξυπηρέτησης Western Union στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

paypal   american express   discover   mastro   maestercart   visa