Πληροφορίες Αποστολής

Πληροφορίες Αποστολής

Τρόποι Παραλαβής

Η παραλαβή των προϊόντων σας μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

 -Παραλαβή από το φυσικό κατάστημα, χωρίς επιπρόσθετη χρέωση

-Αποστολή των παραγγελιών, μ' έναν από τους εξής τρόπους:

 

-ΕΛΤΑ Ελληνικά Ταχυδρομεία

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) αποτελούν έναν Όμιλο Επιχειρήσεων, παρέχοντας σύγχρονες ταχυδρομικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές σε όλους, σε όλη τη χώρα.

  • Κορυφαία Εξυπηρέτηση Πελατών: ο πελάτης στο επίκεντρο, απολαμβάνοντας σταθερά την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών 
  • Καινοτομία και Αλλαγή: συνεχής καινοτομία, στην αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων, επιτυχώς προσαρμοζόμενοι σε ένα δυναμικά μεταβαλλόμενο περιβάλλον.
  • Σεβασμός & Προσωπική Ευθύνη: σεβασμός προς τον πελάτη, τους συναδέλφους και το κοινωνικό σύνολο με ανάληψη προσωπικής ευθύνης
  • Κοινωνική Ευθύνη: δυνατότητα πρόσβασης σε υπηρεσίες γενικού οικονομικού συμφέροντος, για κάθε πολίτη και επιχείρηση σε κάθε σημείο της χώρας  
  • Εταιρική Αποτελεσματικότητα: επίτευξη εμπορικών στόχων, αποφέροντας έσοδα που αναπτύσσουν την επιχείρηση, διατηρώντας παράλληλα ανταγωνιστικό κόστος και αποδοτικότητα 

 

-ΕΛΤΑ Courier

Τι περιλαμβάνει η βασική υπηρεσία ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ

Παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα (αποστολές εντός Πόλης - Intracity) ή σε 1-2 εργάσιμες ημέρες (αποστολές Πόλη-Πόλη - Domestic)

 

-ACS Courier

Οι Υπηρεσίες Express - Επόμενη Ημέρα (Next Day), Combo Express & Αυθημερόν (Same Day) που εξοφλούνται μετρητοίς από τον αποστολέα ή τον παραλήπτη βάσει των τιμών τιμοκαταλόγου περιλαμβάνουν και δωρεάν ενημέρωση ACS-Info με SMS/ e-mail για την παράδοση/ αποστολή αντίστοιχα, καθώς και για τις περιπτώσεις αδυναμίας ανεύρεσης του παραλήπτη. Προϋπόθεση είναι κατά την παραλαβή της αποστολής από την ACS να καταγραφούν οι αριθμοί των κινητών ή/και τα e-mails αποστολέα και παραλήπτη.

 

Αποστολή με χρεώσεις, όπως περιγράφονται παρακάτω.

α)Για αποστολή από το Greece Mart υπάρχει χρέωση μεταφορικών 4€ (με Φ.Π.Α) + 2€ (με Φ.Π.Α) σε περίπτωση αντικαταβολής,για βάρος καλαθιού έως 1(ένα) κιλό. 

β) ΔΩΡΕΑΝ αποστολή από το GreeceMart.gr

 

Όλες οι παραγγελίες των 120 ευρώ και άνω ( τιμή καλαθιού ) και βάρος καλαθιού έως 1(ένα) κιλό, σε οποιαδήποτε κατηγορία προϊόντων, αποστέλλονται δωρεάν.

Το πρόγραμμα αυτό είναι διαθέσιμο μόνο στους κατοίκους της Ελλάδας.

 

Με τη ΔΩΡΕΑΝ αποστολή, η παραγγελία σας θα παραδοθεί εντός του εκτιμώμενου χρόνου αποστολής.

 

 

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για ελτα logo  Î‘ποτέλεσμα εικόνας για acs logo  Î‘ποτέλεσμα εικόνας για ελτα courier logo